I’m an expectant

Today a Sun

Seminate a ray

In my heart

And now I’m an expectant

Of a glare

don’t know which dream

Is to born…

Advertisements

In the eyes of Ghazal

तुम अपनी नाराजगी का नमूना तो दिखाना,

हम मुस्कुराहट जलाएंगे पिघल गए तो बताना

मेरी महफिल में अगर कोई फैज़ पसंद आए,

अपने रश्क से नजर उतारते तो जाना

पाकिजा जज्बातों की बेरंग दुनिया हूँ,

फरेबी आंखों में ये रंग घुले तो बताना

नशा नर्गिस में है सिर्फ अभी तलक,

मदहोश कोई प्याला मिले तो बताना

रूखे सच के निवाले से छिल गई है रूह,

सांसों की नुमाइश से कुछ ख्वाब जगे तो जगाना

सहूलियत में बेवकूफ हुई जा रही जिंदगी

कोई पागल रास्ता मालूम हो तो बताना।

LIEBSTER AWARD

Hii guys hope you are doing well.Today I’m with a award nomination.

I am very glad to get this beautiful award. Thank you so very much The floating thoughts You can find amazing stuff here.

Thank you so much again💕

Rules

  • Thank to the person who nominated you
  • Include the award logo
  • Answer the asked questions
  • Nominate other bloggers

Q & A

1. What do you think happens after death?

Ans- After death I wanna be a good ghost and live among my family and friends 😂

2.What is your favorite sport?

Ans- Actually, I’m not so involved in any special sport ….but I like to play chess and badminton.

3.What would you say to your 18 years old self?

Ans- I would like to say myself (18 years old) that Stay away from rumors about you and listen your heart.🙂

4.Are you an insomniac ?If yes ,what keeps you up at night?

Ans-No , I’m not. But sometimes I like staring stars whole night (laying down under open skies)

5.Do you think introverts are better thinkers than extroverts?

Ans- No comparison

6.How would you prioritise the following (beginning from the thing that tops the list to the one that comes last):money-family-love-career-friends

Ans- I wanna add a sign in this series 😁: Family- Friends=Love- Career- Money.

7.Narrate any incident that you’ll never forget.

Ans- I have many..but I will share my most favorite incident..

It was March 2009, when I met a girl – very simple, very shy and silent . And I was frank and too much talkative(still I’m😂)… And till today we couldn’t know how we liked each other and became best friends 😄. Now she is also talkative and naughty too😁.She never miss the chances to tease me😬….But she loves me a lottt and I love her too💕😍.

8.What’s your unpopular belief?

Ans- I don’t believe in marriage.

9.What’s your MBTI personality type?

Ans- I can’t define my personality.

10.Define adolscene in one word based on your experience.

Ans- Excitement.

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Thank you so much again The floating thoughts 🌸

And thank you so much all of you for reading my simple answers.😊

……….I would like to keep nominations open for everyone with same questions.

Half burnt paper

One paper written with

Trauma,ache, solitude, tear

For getting out of these shadows

Let’s burn it…

The paper is burning

Every word and its every letter

And suddenly heart goes smoky

Emotions coughing,choking…

Lastly, tears extinguish the fire

And half burnt paper left

Trauma,ache, solitude,tear,….

SUNSHINE BLOGGER AWARD

download

HELLO MY DEAR FRIENDS

I hope u all are doing great…

5days ago I was nominated for Sunshine Blogger Award by my amazing blogger and fascinating sketcher Akshaya Tulsi…..💖

(This is my 1st award )

She is really peerless blogger wid her amazing stuff…she regards herself as a pessimist but I think she is more realist than pessimist….And very lovely thing about her…she always treats wid me like elder sister and gives me a lot of loves and good advices…💞

Guys u all must visit and follow her blog soon

link- https/fromakshayamind.wordpress.com

THANK YOU SO MUCH SIS FOR THE NOMINATION😘😘

Rules :

  • Thanks the blogger and provide link to their blog.
  • Put the award logo.
  • Answer the questions.
  • Nominate other bloggers

So here is my answers:

  • What is your favorite post u have written?

answer- Actually I can’t deciede …bcz when I think abt which can be my favourite post then a lot of thoughts collide nd all make me fail😌…but I tell u guys whenever I read my writings I exprience those deeply …finally say that I respect my all posts.

  • Who is your favourite blogger?

answer-again cant deciede…..u know here i noticed that every blogger has his/her own special quality and stuff….so i can’t …but I would like to mark some names..as Thought for change as yogi like her post abt development of self- experiences Supriya Mishra as her post like killing simplicity, Akshaya as realistic containing inspirational posts,Neha Sharma as like an interesting informative school, Himanshi as an amazing photographer……nd finally say u all r very good bloggers nd I like u all..🌼

  • What is ur favourite food u have eating in foreign country?

answer- 🤔🤔🤔..thinking… thinking..Lol😀

I have not gone out India😌

  • Where did you go on your first trip and how old are you?

answer-I went on my 1st trip for Kolkata when I was 10 years old and you know guys that trip had been going on for 5 years…lol😀…Actually, after that trip I shifted in Kolkata .

  • What is the most adventurous thing you have ever done ?

answer-Aaaa…yes I did that .About 2year ago one horrible night gave me that chance lol 😄..Listen, it was 12pm and that night I was to sleep in my mom room.(Mom had already slept.) I entered into the room and when I was about to off the light suddenly my eyes jumped on the window and I scared badly …a snake moving on the window and slowly slowly entering in the room…I looked the snake and look at my slept Mom…again looked the snake and my Mom..again and again….and then my fear changed into anger.I went there senselessly and banged the window and latched that forcefully. kachchchch….kachchch…happened…😄.actually backbones of the snake was cracking(bcz half of that body inside the window and other half on outside..) .Bcz of these sounds Mom woke up and even as she saw the wriggling snake began screaming….and saying me ;room se bahar jao…. room se bahar jao,…..Then I also began sreaming….till then my all family members had come and then they handled that…

Huhhhhh….this was my adventurous story. Guys I don’t know how could I do that…😊

  • What is the most favourite and least favourite things about blogging?

answer-I couldn’t find the least favorite thing about blogging. But one funny thing I have found here …the way of thanking in comment section..😁.(u know guys …what I wanna say…)plzz dont mind friends….But my most favourite about blogging is to interaction with other.Blogging gives me the chance to know amazing and lovely people here….I love all of you frnds.. 😉

  • What makes you different from any other blogger?

answer-I can’t answer this bcz I have never compare myself with anyone about writing. Here everyone has own effort,own specialities,own ideas and own style.And if you ask about my style then I will say u that I don’t like adding the suffix -ist in my ideas or my experiences. This is the answer.

  • What is your favourite book or travel movie?

answer-I m not sure about one favorite book but sure about one writer . Bcz I love her all books and she is AMRITA PRITAM (My darling writer and poetess..)😘😘😘…

  • The best travel picture you have ever taken.

answer-I have nothing for this question..😑

MY NOMINEES ARE:-

  • Supriyamishra2511
  • Thought for change
  • Neha Sharma
  • Zeeviews
  • Himanshi
  • Nirant Gurav
  • Pavan Arhreyas
  • Zarbakht Bilal
  • Superiorafzal
  • Paragtak
  • Dikash Shayari-Sagar
  • Sadia Noor

MY QUESTIONS:

  • What is your favorite creation about writing?
  • Who is your favourite blogger?
  • Why you write?(my most favorite and unsolved question till now)
  • What is your most adventurous thing you have ever done?
  • What makes you different from any other blogger?
  • What is your favourite book?
  • What is the funniest thing you have ever done till now?
  • Share one confession about your relationship
  • Which one dream you can never forget?(I m asking about closed eyes dream..😂)

Thanks again my dearie sis Akshaya… 😘😘

AND thank you all for undergoing my long and boring answer😍😍😉

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼